Nyhetsarkiv

Lars Arne Seim (Kasserer)15.11.2018

Legger ved info om endringer i NMCU medlemskap

""Kjære NMCU-klubb NMCU avholdt sitt årsmøte den 15. september 2018 på Fagernes i Valdres Sentralstyret hadde meldt inn en rekke forslag til endringer og justeringer av vedtektene, og disse ble gjenstand for gode og konstruktive diskusjoner. Et av endringsforslagene handlet om klubbenes tilknytning til NMCU, og skillet mellom individuelle medlemmer og klubb-medlemmer. Årsmøtet vedtok å oppheve dette skillet, slik at alle heretter får status som enkeltmedlemmer, og betaler den samme kontingenten (som for øvrig blir stående uforandret på 450 kr pr år). Årsmøtet vedtok videre at ”klubb-rabatten” på 50 kroner som tidligere tilfalt medlemmet (ved at han eller hun kun betalte 400 kr pr år) heretter skal tilfalle klubben Det er flere årsaker til at sentralstyret og sekretariatet ønsket denne endringen. Noen klubber har hatt veldig god orden på dette, og sørget for at alle kontingentinnbetalinger har kommet fram i rett tid. For andre klubber har ordningen påført sekretariatet til dels mye ekstraarbeid i form av purringer og manuell oppfølging. Den viktigste årsaken er likevel knyttet til vårt nye medlemsregister. Her finnes en ”Min side”-funksjon der medlemmet kan administrere alle deler av sitt medlemskap, inkludert betalingen av kontingent, som kan skje med kort, Vipps eller giro som før. Medlemskapet, som før fulgte kalenderåret, er nå gjort til en rullerende 12-måneders sak. Når utløpsdatoen nærmer seg vil det enkelte medlemmet få et SMS-varsel, og kan deretter gå inn på ”Min side” og ordne opp i sitt mellomværende direkte. Dette innebærer en betydelig lettelse i sekretariatets arbeid, og ville selvsagt vært vanskelig å gjennomføre dersom klubbene skulle hatt ansvaret for kontingentinnbetalingen. Med den nye ordningen vil klubbens konto bli godskrevet med 50 kroner etter at medlemmet har betalt sin kontingent. Og jo flere NMCU-medlemmer klubben har, jo større blir overføringen. For å oppnå eller beholde status som ”NMCU-klubb” må klubben ha minst 5 medlemmer som også er medlem av NMCU. Dette framgår også av de nye vedtektene som ble vedtatt på Fagernes. Sentralstyret og sekretariatet håper at denne endringen vil bli godt mottatt. Den letter sekretariatets arbeid, den gir klubbene et incitament til å verve nye medlemmer, og den sikrer at de klubbene som ønsker det fortsatt har en tilhørighet til NMCU!""

Kristian (Nettstedsadministrator) 09.05.2018

Kjeldekoden til nettstaden har nettop blitt oppdatert. Denne oppdateringa tetter ein del sikkerhetshol, forbedrer linknavigering og fikser ein del småfeil som har eksistert i opp til flere år. Uforutsette problem kan rapporterast til kristian.knarvik@knett.no. Eg har testa dei fleste funksjonane etter oppdateringa, bortsett fra registrering. Det har og blitt laga fleire feilmeldinger.

Til dei som sender inn oppgitte meldingar om at dei har fått ei feilmelding; feilmeldingar er til for å lesast. Dei seier kva som gjekk gale, og i nokre tilfeller kva som må gjerast for å fikse problemet. Det hadde også vært flott om dei som får ei feilmelding når dei registrerer seg faktisk leser teksten som forklarer alt som må til for at registreringa skal bli akseptert, i tillegg til å lese feilmeldinga.

Redigert:

To nye funksjoner har blitt lagt til i dag (10.05.2018). Alle styremedlemmer kan legge til møtereferater og endre oversikten over styret.

Rune Saghaug (Styremedlem) 14.03.2018

Hei.
Skal sette opp ei dugnadsliste til oppussing av dametoaletten. 
Trenger folk til riving tirsdag og onsdag, og litt trekking av elektrisk torsdag og plating av tak fredagen.
visst du har mulighet ta kontakt med meg på 90693176.

Lars Arne Seim (Kasserer)05.02.2018

Retting på faktura, NMCU medlemsavgift er 400, ikkje 300 som på faktura. Blingsa på den! 

Husk og merk innbetaling med NMCU etterbetaling 100kr

Lars Arne Seim (Kasserer)03.02.2018

Dei som ikkje har fått faktura frå Kvinnherad Motorsykkelklubb, kan sende meg ein mail eller melding. så ordner eg det så raskt som mogleg :)

 

God helg!

Kristian (Nettstedsadministrator) 05.01.2018

Glemt passord har blitt lagt til nettstedet. For å sette et nytt passord, begynn med å gå på innloggingssiden og trykk på "glemt ditt passord". Du må fylle inn E-Posten du brukte for å registrere deg, og vil straks motta en E-Post med en link. Etter du har klikket på linken, fyll inn brukernavnet ditt og E-Posten din korrekt (E-Posten med linken kan være til hjelp), og sett et nytt passord, som følger samme regler som en ny registrering.

Lars Arne Seim (Kasserer)14.12.2017

Håper alle medlemmer kan få til og legge inn e-post adresse og mobil på medlemslista. Må da logge inn og redigere/endre info. Da dette vil bli brukt til felles info ut til alle medlemmer.

Bilde
Lars Arne Seim (Kasserer)30.11.2017

Årsmøte vert den 9. Februar 2018 kl 19:00

Det bilr pizza og medisinutsal

Saker som skal opp på årsmøte skal vera inne til styret innan 29. Januar

 

GreteKarin08.06.2017

Medlemsmøte angående motorsykkeltreffet vårt  18.-20.august, blir på mandag 19.juni. Vi må få på plass vaktlistene, så flott om mange kommer!

Reidar Knarvik (Tidligere styremedlem) 20.03.2017

Nå er postboks på plass på Coop Xtra Husnes.
Adressa er:
Kvinnherad motorsykkelklubb
Postboks 50
5480 Husnes

Reidar Knarvik (Tidligere styremedlem) 08.03.2017

AMCAR Kvinnherad skal ha temakveld med Statens Vegvesen tirsdag 14.mars kl. 19:00.
Tema Trafikktryggleik spesielt opp mot ungdom, og info om førarkort og arbeid på eige kjøretøy.
Har du lyst å delta så kom og bli med! smiley

Mvh
Oddvar Onarheim

Reidar Knarvik (Tidligere styremedlem) 01.03.2017

Referat frå årsmøtet er nå sendt ut pr. mail til medlemmene.
For dei som ikkje har oppgitt e-postadresse vil referatet bli sendt ut i papirform. Vil oppfordre resterende medlemmer til å oppgi sin e-post adresse (send til kvinnherad-mc@knett.no).
Informasjon om representanter i styret er nå oppdatert.

Reidar Knarvik (Tidligere styremedlem) 25.01.2017

ÅRSMØTE
Det blir årsmøte på klubbhuset fredag 24. februar kl 18:00.

Saker:
1. Årsmelding
2. Rekneskap
3. Vedtekter
4. Innkomne saker
5. Val av styre
Innkomne saker må vera styret i hende innan 17. februar.

Etter årsmøtet blir det pizza med noko attåt wink. Vel møtt! cool

Mvh styret 

Reidar Knarvik (Tidligere styremedlem) 28.10.2016

Hei alle medlemmer og andre godtfolk! Endelig litt oppdatering på gang i dag. MC-treffet ble en suksess smiley. Et utvalg av bilder (som er delt på Facebook) vil bli lagret i vårt historiske arkiv "Bilder". Ha en fortsatt trivelig dag wink 

Grete Karin Rørvik (Tidligere kasserer) 23.05.2016Til ALLE Medlemmer. Vi kjører ett møte ang. treff 19-21 August. Førstkommende søndag (28.05) Kl 19:00! Det blir møte med forhåpentligvis alle i treff komite og alle andre medlemmer som har lyst og være med og arrangere treff. Alle som har ett innspill bør komme! Møte blir i klubbhuset, og det blir servert kaffi og kjeks til de som kan lokkes til møte! ;)
Grete Karin Rørvik (Tidligere kasserer) Ukjent dato

Kjører på med en ny runde med skinnvester om det er stor nok interesse. Har 3 på lista.  Nå er det 4 stk på lista. Mangler bare 1!

Sjekk ut mcprofil.no, hvilken vestmodell du ønsker, og gi meg beskjed, så bestiller jeg.

Sms- 90845063 eller e-post- sjokant@online.no

Grete Karin

Grete Karin Rørvik (Tidligere kasserer) 08.02.2016

Nå er det bestilt en avbalanseringsmaskin fra Verkstedutsyr AS.

Bilde
Grete Karin Rørvik (Tidligere kasserer) Ukjent dato

Little Big Sam´s spiller på klubbhuset vårt lørdag 3.oktober. Dørene åpner kl 20.00 Velkommen! :)

Bilde
Reidar Knarvik (Tidligere styremedlem) Ukjent dato

Gratulerer til vinnere av Lotteriet 2015 smiley

1. Scooter: Asle Teigen, Sandvoll.
2. Norsafe livbåtstup: Jan Seeberg, Halsnøy.
3. Gavekort Expert Husnes: Maciek Kotwicki, Herøysund
4. Gavekort Husnes Storsenter: Arne Dalen, Åmot.

Bilde
Grete Karin Rørvik (Tidligere kasserer) Ukjent dato

Velkommen til nye medlemmer! smiley

Er det interesse for skinnvest med logo på? Ta en titt på www.mcprofil.no og se på utvalget der. Om det er 5 eller flere, kommer vestene på rundt 1350 kr. Da er det med brodert rygglogo, liten logo framme og navnet ditt. Ingen dårlig pris det!

Om du vil ha, samler jeg opp ei liste og bestiller når det er 5 eller flere. Har to som vil ha pr nå.

Send meg en sms - 90 84 50 63, eller e-post: sjokant@online.no
Grete Karin

Reidar Knarvik (Tidligere styremedlem) Ukjent dato

6. mai overrekte Kvinnherad Motorsykkelklubb og Kvinnherad Amcarklubb 5000 kroner fra inntektene til Vårmønstringen 1.mai, til Kvinnherad Røde Kors Hjelpekorps Nepal Aksjon.
Tilstede var Lederene i hver klubb, Stein Bjarte Kaldestad fra Amcar-klubben, Rune Jarl Holte fra Mc-klubben og Oddrunn Steinsland,-korpslederen i Kvinnherad Røde Kors. smiley

Bilde
Reidar Knarvik (Tidligere styremedlem) 19.04.2015

Ny nettside: Etter noen uker og et stort antall dugnadstimer utført av Kristian Knarvik er den nye nettsiden nå klar for lansering. Kommentarer og innspill kan legges inn under Gjestebok eller mail til kvinnherad-mc@knett.no.

Reidar Knarvik (Tidligere styremedlem) 19.04.2015

Utleie av huset til barneselskap: Etter innspill fra Oddvar Markhus har styret vedtatt å innføre en prøveordning der huset kan leies til barneselskap for kr. 400, gjelder mandag til torsdag.

Reidar Knarvik (Tidligere styremedlem) 11.04.2015

Skinnvest med klubblogo: Hvis det bestilles minimum 5 stk. får vi maksimal rabatt. Ved forrige bestilling (august 2014) ble pris med frakt kr. 1348,- pr. stk. Grete Karin Rørvik ordnet med bestilling av vester.
Vestene leveres som standard- og damedesign, med rygglogo, brystlogo (venstre side), navn på høyre side foran,  
Leverandør er MC Profil A/S i Evje (www.mcprofil.no).
(bilder kommer...)

Reidar Knarvik (Tidligere styremedlem) 09.04.2015

Bilder av klubbhuset med nytt tak.

Bilde Bilde